Hallestraat 8, 2800 Mechelen
Openingsuren: Dinsdag - Vrijdag open van 13-18u. Zaterdag: open van 9u-18u. Zondag en Maandag gesloten.
5 Tips To Bloom Your Room
Tip 1: Een echte eyecatcher in huis

Plaats je droogbloemen in een simpele vaas en zet ze op een kruk in de hoek van je kamer. Leg naast het boeket droogbloemen ook een eyecatcher zoals een boek, een kaars, een lamp…

Tip 2: Creëer rust op drukke plekken in het huis

Werk je 24/7? Is je bureau rommelig en liggen er tassen koffie van de vorige 3 dagen? Tover een hoekje om tot een plaats die rust uitstraalt. Naast de droogbloemen zet je een kaars en een lightbox met een leuke boodschap #Dontworrybehappy 

donkere droogboektjes met lagurus in diverse kleuren

Tip 3: Pimp je huis duurzaam

Droogbloemen blijven veel langer mooi dan verse bloemen. Koop droogbloemen en geniet tot 18 keer langer. Ze blijven minstens een jaar mooi!

Tip 4: Vul de kamer op met pampasgras

Kleed lege hoeken aan met pampasgras. Het is mega simpel, maar oh zo mooi.Je zet ze best in een kleurrijke vaas. Dit zorgt voor een bohemian stijl in je huiskamer, slaapkamer of op de gang.

Tip 5: Een lege muur waar iets mist?

Hang er een mooie droogkrans. Of je een droogkrans zoekt in een vrolijke, neutrale, romantische, wilde of bohemian stijl, het kan allemaal. Wij geloven dat droogkransen echt passen in élk interieur, en bovendien eens iets anders is dan een typisch schilderij.

Responsive Footer