Hallestraat 8, 2800 Mechelen
Openingsuren: Dinsdag - Vrijdag open van 13-18u. Zaterdag: open van 9u-18u. Zondag en Maandag gesloten.
Over ons

Wildflowers is een flower bar in hartje Mechelen,

met unieke en duurzame droogboeketten, droogkransen en accessoires

Na een professionele carrière van meer dan 12 jaar in de bloemenwereld en de tiende verjaardag van mijn bloemenwinkel Anemone in Kampenhout, heb ik besloten om mijn tweede vestiging op te richten, Wildflowers, waarbij de focus op droogbloemen ligt. Wildflowers specialiseert zich in huwelijken en events met zowel droogbloemen als verse bloemen. Tevens, verkopen wij ook hippe planten en juwelen.

Samen met mijn dochter, Natascha en onze collega Maartje bieden wij mooie bloemencreaties die we met heel veel liefde en passie in ons atelier maken. Op bestelling maken we ook creaties met verse bloemen (o.a trouwboeketten, plukboeketjes, bloemstukken, rouwstukken, en bloemengevels met zijdebloemen).

Kom zeker eens langs, bestel in onze webshop of contacteer ons.

52090784-289f-43d2-bec3-e9c9dbdeecde

Ons Verhaal

Na mijn opleiding als florist en mijn eerste ervaringen in de bloemenwereld, wist ik het zeker, ik wou zelf een bloemenwinkel opstarten. Fast forward naar december 2020, vierden we recent onze 10de verjaardag van mijn bloemenwinkel Anemone in Kampenhout. Ik  heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om een winkel te openen.

Met zeer veel passie en betrokkenheid doe ik iedere dag heel graag mijn bloemenwinkel open. Het is zo leuk om elke dag mensen te helpen om iets moois te kiezen voor hunzelf of samen iets uit te kiezen voor iemand die ze dierbaar zijn.

Maar ik had nog een droom en het kriebelde. Ik droomde van een bloemenwinkeltje te openen in een stad, ergens op een mooi en gezellig plaatsje. En deze plaats heb ik gevonden in hartje Mechelen, in een zijstraatje van de Grote Markt. Ik wou weer iets met bloemen doen omdat het me zo nauw aan het hart ligt maar net iets anders deze keer. We openen een winkeltje met vooral droogbloemen, droogkransen en droogbloemcreaties. Het is een mooi natuurlijk en ecologisch product en je kan er zeer creatief mee zijn. Wij vullen ons assortiment aan met een aanbod van hipple plantjes, juweeltjes.

Mijn dochter, Natascha werkt vooral achter de schermen en floriste Maartje werkt voor zowel Wildflowers als Anemone.

Wilt u een bloemencreatie op maat laten maken?

Responsive Footer