Hallestraat 8, 2800 Mechelen
Openingsuren: Dinsdag - Vrijdag open van 13-18u. Zaterdag: open van 9u-18u. Zondag en Maandag gesloten.
Over ons

Wildflowers is een dried flower bar in hartje Mechelen,

met unieke en duurzame droogboeketten, droogkransen, verse plukboeketjes en accessoires

Na een professionele carrière van meer dan 12 jaar in de bloemenwereld en de tiende verjaardag van mijn bloemenwinkel Anemone in Kampenhout, heb ik besloten om mijn tweede vestiging op te richten, Wildflowers, waarbij de focus op droogbloemen ligt. Tevens, verkopen wij ook hippe planten en juwelen.

Samen met mijn dochter, Natascha, bieden wij mooie droogbloemencreaties die we met heel veel liefde en passie in ons atelier maken.

Voor alle andere creaties met verse bloemen, o.a. trouwboeketten, bloemstukken , rouwboeketten en andere, kan u terecht bij www.bloemenanemone.be. Deze creaties maken wij dan in ons atelier in Kampenhout, maar kunnen ook worden afgehaald in onze vestiging Wildflowers in Mechelen.

Kom zeker eens langs, bestel in onze webshop of contacteer ons.

Wildflowers-49

Ons Verhaal

Na mijn opleiding als florist en mijn eerste ervaringen in de bloemenwereld, wist ik het zeker, ik wou zelf een bloemenwinkel opstarten. Fast forward naar december 2020, vierden we recent onze 10de verjaardag van mijn bloemenwinkel Anemone in Kampenhout. Ik  heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing om een winkel te openen.

Met zeer veel passie en betrokkenheid doe ik iedere dag heel graag mijn bloemenwinkel open. Het is zo leuk om elke dag mensen te helpen om iets moois te kiezen voor hunzelf of samen iets uit te kiezen voor iemand die ze dierbaar zijn.

Maar ik had nog een droom en het kriebelde. Ik droomde van een bloemenwinkeltje te openen in een stad, ergens op een mooi en gezellig plaatsje. En deze plaats heb ik gevonden in hartje Mechelen, in een zijstraatje van de Grote Markt. Ik wou weer iets met bloemen doen omdat het me zo nauw aan het hart ligt maar net iets anders deze keer. We openen een winkeltje met vooral droogbloemen, droogkransen en droogbloemcreaties. Het is een mooi natuurlijk en ecologisch product en je kan er zeer creatief mee zijn. Wij vullen ons assortiment aan met een aanbod van hipple plantjes, juweeltjes en zullen ook verse plukboeketjes aanbieden.

Omdat ik nog altijd mijn bloemenwinkel in Kampenhout zal openhouden moest ik iemand vinden die met veel liefde en passie de nieuwe vestiging zou openen. Mijn dochter Natascha stelde zich kandidaat om samen met mij de winkel op te starten en de nieuwe klanten te ontvangen. Ik kon mijn geluk niet op. Mijn dochter Natascha die van kleins af aan al meehelpt in de winkel, kent intussen de kneepjes van het vak.

Wilt u een bloemencreatie op maat laten maken?

Responsive Footer